Hoveniers in de buurt van Boskoop met een integrale aanpak bij ontwerp, aanleg en beheer

Hoveniersbedrijf in de buurt van Boskoop met een integrale aanpak bij ontwerp, aanleg en beheer

Wilt u deze zomer optimaal kunnen genieten van alles wat groeit en bloeit in uw tuin? Hoveniers nodig in de buurt van Boskoop die er altijd voor zorgen dat uw tuin er netjes bij ligt? Of heeft u hoveniers nodig in de buurt van Boskoop die een gehele nieuwe tuin aan kunnen leggen? Hoveniersbedrijf N. Slappendel & Zn VOF beschikt over het beste team hoveniers van Boskoop en omgeving en is u graag van dienst met diverse hovenierswerkzaamheden. Als jaren zijn wij als hoveniers een bekend begrip in Boskoop en omgeving en zijn er voor u en uw tuin. Veel klanten zijn uw voor gegaan met het kiezen voor onze hoveniers. Dit komt o.a. door onze integrale aanpak bij het ontwerp, de aanleg en het beheer van de:

En nog veel meer. Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven hoveniers die al meer dan 40 jaar actief zijn in Boskoop en omgeving.

Passie voor groen

Hoveniersbedrijf N. Slappendel & Zn VOF zet dagelijks hun passie voor groen in en voorzien vele klanten van tuinadvies. Onze hoveniers verzorgen graag het complete tuintraject in Boskoop en omgeving. Indien u graag een nieuwe tuin wilt, komen onze hoveniers bij u langs in de buurt van Boskoop om een tuinontwerp te realiseren dat past bij uw wensen en stijl. Vooraf brengen we dit in kaart zodat we dit goed in beeld hebben. Indien u het eens bent met het ontwerp zullen we een offerte uitbrengen. Na de offerte starten onze hoveniers in de buurt van Boskoop met tuinaanleg. Dit doen wij geheel in overleg met de klanten. Wij streven ernaar zo min mogelijk overlast te bezorgen aan u en uw omwonende tijdens het aanlegtraject.

Blijvend genieten van uw tuin

Een tuin vakkundig en naar wens aan laten leggen is één. Om van uw aangelegde tuin te kunnen blijven genieten is tijdig en vakkundig onderhoud van belang. Laat ons team hoveniers dit nu net uit kunnen voeren in Boskoop en omgeving. Afhankelijk van uw wensen, uw tuin en het seizoen bepalen we samen met u hoe vaak onze hoveniers langs kunnen komen om onderhoud uit te voeren in Boskoop en omgeving. Onze hoveniers weten alles van het onderhouden van bomen, gazonnen, bestratingen maar ook het bestrijden van ziekten en onkruid. Graag begeleiden we uw tuin zodat u er alle seizoen van kunt genieten.

Advies van Slappendel Hoveniers

Bent u niet tevreden over uw tuin? Wilt u graag advies over onderhoud of het herinrichten van uw tuin? Maak een afspraak met onze hoveniers. Onze hoveniers komen bij u langs in de buurt van Boskoop en voorzien u van goed advies. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten.

Neem contact op

Stel uw vraag

Hoveniersbedrijf | Boskoop

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring