Wij zijn vandaag gesloten

Dank voor uw belangstelling voor ons bedrijf.
Vandaag is het echter zondag, en zijn wij gesloten.
Van maandag t/m zaterdag zijn wij bereikbaar en hopen we u van dienst te kunnen zijn.

Vr. Groet

Hoveniersbedrijf N.Slappendel & Zn VOF

Tuinaanleg in de buurt van Woerden? Een investering waar u jarenlang plezier van zult hebben

Met tuinaanleg in Woerden door Hoveniersbedrijf N.Slappendel & Zn VOF geniet u jarenlang van uw tuin!

Een goed aangelegde tuin is meer dan alleen een esthetische aanvulling op uw woning. Het is een investering die u jarenlang vreugde brengt. Bij Hoveniersbedrijf N. Slappendel & Zn VOF zijn we gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige tuinaanlegdiensten in de buurt van Woerden. We begeleiden u bij elke stap van het proces. Van het eerste ontwerp tot de volledige aanleg van uw tuin. Uw tevredenheid is ons einddoel. Daarom gebruiken wij ook tijdens de tuinaanleg uitsluitend de beste materialen. Dit zorgt er samen met onze ervaren aanpak voor dat u jarenlang plezier beleeft van uw tuinaanleg. Door het uitbesteden van uw tuinwerkzaamheden aan ons ervaren team, kunt u achteroverleunen en kijken hoe uw droomtuin tot leven komt. 

Uw tuinaanleg uitbesteden in Woerden  

Ons streven is om uw tuindromen te realiseren, ongeacht hoe groot of klein ze zijn. Door uw tuinwerkzaamheden aan ons uit te besteden kunt u genieten van een goed onderhouden tuin zonder zelf de handen uit de mouwen te hoeven steken. Bij Hoveniersbedrijf N. Slappendel & Zn VOF gaan we verder dan de standaard tuinaanleg. Naast de traditionele tuinwerkzaamheden zorgen wij ook voor het plaatsen van tuinhuizen, schuren en accessoires. Deze aanvullende werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit: 

  • De aanleg van de bestrating 
  • Het plaatsen en onderhouden van groen 
  • Uitvoering van grondwerkzaamheden 
  • Het installeren van schuttingen 
  • Bouw van veranda's 
  • Aanleg van vijvers 

 Uw tuin transformeren met vakbekwame hoveniers in Woerden 

Of u nu een volledige tuintransformatie wilt realiseren of gewoon een klein gedeelte wilt veranderen. Ons toegewijde team van hoveniers kan deze werkzaamheden nauwkeurig en op maat uitvoeren. Alvorens over te gaan tot de tuinaanleg, zullen onze ervaren hoveniers u een grondige uitleg geven over onze werkwijze. Daarmee vermijden we onaangename verrassingen en zorgen we voor een soepele en transparante uitvoering van alle hovenierswerkzaamheden. 

Plan een consult bij Slappendel Hoveniers voor uw tuinproject in Woerden 

Het uitbesteden van uw tuinwerkzaamheden kan een verstandige keuze zijn. Zeker wanneer u bedenkt hoe complex uw tuin aan laten leggen kan zijn. In uw zoektocht naar "tuinverzorging", zijn wij de betrouwbare partner die u nodig heeft. Met een schat aan ervaring kunnen we u adviseren en ondersteunen bij elk tuinproject. Neem gerust contact op om een afspraak te plannen. We staan klaar om u te helpen bij het verwezenlijken van uw tuindromen in Woerden en omgeving. Indien gewenst kunnen we u ook voorbeelden tonen van eerdere tuinaanleg in Woerden die we hebben uitgevoerd, om u een beter beeld te geven van ons werk en onze expertise. 

Neem contact op

Stel uw vraag

Tuinaanleg | Woerden

Website ontwerp: designpro.nl | Optimalisatie door Z-IM.nl | Sitemap | Siteindex | Privacyverklaring | Cookieverklaring